Svenska

Demontering av lastbilar

Beglast är specialister inom demontering av lastbilar. Det är positivt ur flera aspekter. I stället för att din lastbil skrotas på grund av fel på en eller flera enskilda delar, kan vi ta hand om den.

Vi plockar helt enkelt isär lastbilen bit för bit och tar tillvara på de delar som är hela. På det viset kan fullt fungerande lastbilsdelar, nya och gamla, få nytt liv i ett annat fordon.

De delar som inte kommer till användning skrotar vi på ett miljöriktigt sätt. Metaller, oljor, kablar och liknande separeras innan de tas till återvinning. Beglast är auktoriserade inom bilskrot.

Vid möjlighet hämtar vi upp ditt fordon där det står. Du blir av med bördan, och vi ser till att inget skrotas i onödan.

Begagnade lastbilar

Vi erbjuder ett brett sortiment av fräscha lastbilar – från äldre modeller till nästan helt nya, välkända svenska märken och utländska. Har du särskilda önskemål om ditt nästa fordon? Hör av dig till oss, vi är duktiga på att specialanpassa lastbilar efter specifika behov.

Reservdelar

Du kan vara säker på att Beglast alltid har ett välsorterat lager av reservdelar som motorer, växellådor, hjulaxlar och andra komponenter.

Inbyten

Om du är i behov av nytt fordon eller bara är sugen på något nytt. Byt in din gamla lastbil, åk härifrån i en ny.

Kontakta oss

Kristianstad
Gälltoftavägen 44 · SE-291 14 Rinkaby, Sweden
+46 44 572 00 · lasse@beglast.com

Se alla kontaktuppgifter

Om Beglast

Beglast är ett av Nordens största företag inom begagnade lastbilar, reservdelar och demontering. Vi erbjuder ett mycket brett utbud av äldre och nästan helt nya delar. Vårt mål är att inga fungerande lastbilsdelar ska skrotas i onödan.

Läs mer om Beglast

Öppettider

Måndag: 07.30 – 16.30
Tisdag: 07.30 – 16.30
Onsdag: 07.30 – 16.30
Torsdag: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 16.30

En hemsida från Bravissimo